четвъртък, 25 декември 2008 г.

Студентския протест срещу фиктивната държавност

ПЕТЪК на 19.12.08 над 2000 студенти геройски изминаха разстоянието между Студентски град и Народното събрание.
Оргомното шествие блокира движението в цялата столица. Медиите разбира се замазаха случая, като почти десетократно прикриха цифрата на протестиращите студенти. Важни моменти като замерянето на Пирински с тоалетна хартия и други предмети не се излъчи.

Изводи от протестните шествия (които бяха две на брой с общ брой участници - над 5000 човека):

- В България липсва държавност, защото "народните представители" бягат от народа си, като страхливо се ометоха от Народното събрание, преди да пристигнат студентите;

- Фиктивните псевдо-демократични правителствени студентски организации като НПСС и Студентските съветчета бойкотираха протестите срещу себе си. Това се дължи на факта, че голяма част от бюджетно финансираните студентски организации и "лидери" са замесени в престъпния бизнес със заведения и дискотеки в Студентски град. Факт е, че в злополучната дискотека "Амнезия" са замесени бивши членове на НПСС и настоящи "сиви кардинали" в тези организации;

- При обществен натиск държавните институции все пак могат да работят и да си отворят малко очите за престъпленията и корупцията. Доказателство за това е вкарването в затворя на още един от убийците, отмяна на абсурдното обвинение за непредумишлено убийство, разкриване на корупционните практики в община "Студентска", уволнението на един от най-корумпираните общински служители - архитекта на община "Студентска", започване на инфраструктурни инициативи - осветление, тротоари.

Ето и истината за протеста - подгрявка за следващите събития:


ПРОТЕСТИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ! СТУДЕНТИТЕ СЕ СЪБУДИХА!
НЕ ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В НАЙ-БЕДНАТА БЯЛА ДЪРЖАВА В СВЕТА, В ДЪРЖАВА В КОЯТО КОРУПЦИЯТА Е НАЦИОНАЛНА ПОЛИТИКА.
НЕ ИСКАМЕ ФИКТИВНА ДЪРЖАВА И ФИКТИВНО ОБРАЗОВАНИЕ!

ИСКАМЕ НОРМАЛЕН ЖИВОТ, КАКЪВТО ИМАТ МЛАДИТЕ ХОРА В ЕВРОПА И СВЕТА.

1 коментар:

Лъчезар П. Томов каза...

Фиктивна държава = фиктивен народ.

Държавата се гради от хората. Толерантните към боклуците създават нови бколуци. Търпението към злото го храни. Кой, казвате е отговорен за сегашното ни положение - лудият, който яде баницата ли ?!